Hoogzwangere Mathilde en vriend nemen drastisch besluit en hakken knoop door!😯🙏(3 minuten lezen)

Hoogzwangere Mathilde en vriend nemen drastisch besluit en hakken knoop door!😯🙏(3 minuten lezen)

27 juni 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

In oktober verwacht Mathilde Keuter uit het tv-programma Urk! moeder te worden van haar eerste kindje. Het feesten is voorbij en het is tijd om keuzes te maken.

In gesprek met weekblad Privé wordt duidelijk dat Mathilde uitkijkt naar het moment om moeder te worden, maar ook dat ze een opvallend besluit genomen heeft.

Mathilde en haar vriend Michael, de vader van het kindje, hebben besloten om niet samen te gaan wonen.

De liefde voor elkaar speelt geen rol in deze bewuste keuze. Mathilde laat weten dat de huizenprijzen op Urk te hoog zijn, voor zowel koop als huur.

“Voorlopig blijf ik bij mijn ouders wonen. Afwisselend bij Michael”, laat Mathilde weten in gesprek met weekblad Privé.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

De aanstaande moeder hoopt wel dat ze uiteindelijk in de toekomst samen kan gaan wonen met Michael, in een chalet op de Urker camping.

Mathilde heeft hier goed over nagedacht en staat er positief in. “Onze tijd komt nog wel. Het kindje zal voorlopig in twee huizen opgroeien.”

Op het moment dat Mathilde zwanger raakte, had ze geen relatie met Michael. Een zwangerschap stond ook niet in de planning.

Ze laat weten dat zij en haar vriend inmiddels niet meer zonder elkaar kunnen. “Het gaat heel goed, meer dan goed. We hebben echt voor elkaar gekozen”, vertelt Mathilde.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’