Kledingzaak waar Sarah van Soelen werkt zwaar onder vuur: ‘Wat een stelletje asociale types’

Sarah van Soelen is het gezicht van kledingwinkel Chica’s, echter ligt deze zaak nu behoorlijk onder vuur. Er zijn veel klachten en nu is er ook nog eens een filmpje online verschenen van een rokende Sarah tussen de kledingrekken.

De reviews van de kledingwinkel zijn niet te best en het regent dan ook klachten. Zo zou de kwaliteit slecht zijn en geld terugkrijgen zouden klanten ook wel kunnen vergeten.

,,Ik heb in september een teddyjas gekocht (80 euro), paar keer gedragen en de gaten vallen erin. De dames van Chica’s doen enorm hun best om onder hun verplichtingen uit te komen. Ik wil mijn geld terug”, zo luidt één van de vele klachten.

Ook zijn er veel klachten te lezen over de klantvriendelijkheid in de winkel. ,,Wat een stelletje asociale types in de winkel. Ze presenteren zichzelf als representatief en chique maar niets daarvan is waar.

Wat een slechte service!”, aldus een klant. En een andere: ,,Arrogante eigenaresse en negatieve sfeer. Roddelt graag over klanten.”

Toch zijn er ook positieve reacties te lezen echter laat één van de klanten weten dat je daar niet moet intrappen.

,,Voor mij 1 les: lees eerst de reviews voordat je iets bestelt! En dan niet die neppe reviews van kennissen/collega’s.” Onderstaande video van Sarah valt ook niet goed bij de volgers.

,,Even pitstop op de zaak want my sunshine Sarah van Soelen is aan het werk”, zo schrijft de eigenaresse erbij. Op de beelden is Sarah te zien, rokend tussen de rekken met kleding.

Scroll naar boven