Groot verlies voor verdrietige Jan de Hoop: ‘ben al een emotioneel wrak’😥🙏(3 minuten lezen)

Groot verlies voor verdrietige Jan de Hoop: ‘ben al een emotioneel wrak’😥🙏(3 minuten lezen)

4 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Enkele maanden geleden had Jan de Hoop te maken met een groot verlies. De voormalig presentator heeft namelijk de keuze gemaakt zijn kippen weg te doen.

“Het is tien voor acht ‘s ochtends, en ik ben nu al een emotioneel wrak”, aldus een duidelijk geëmotioneerde Jan. 

In zijn video vertelt hij: “Onze kipjes gaan verhuizen, een stukje verderop bij collega Jeroen Kijk in de Vegte in Kootwijk.”

De verhuizing is voor zijn kippen beter, aldus Jan de Hoop. “Nu ik met pensioen ben gaan we vaak een paar dagen weg, en dan kunnen ze niet in de tuin scharrelen.

Gelukkig wilde Jeroen heel graag kipjes hebben.” De verhuizing ging volgens Jan helaas niet zonder slag of stoot.

“Ze zijn net schreeuwen in een kratje gezet, en verdwijnen zo samen met de ren richting Kootwijk.” Jan de Hoop en zijn man had vijf kippen en een haan.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Annemarie Keizer deelt opvallend bericht: ‘Alleen is dit niet de originele story’😲🤔

Afgelopen juni was de allerlaatste keer RTL Ontbijtnieuws voor Jan de Hoop. Tijdens de uitzending barstte hij in tranen uit.

“Ik heb de afgelopen dagen duizenden lieve berichtjes gekregen en daar ben ik heel dankbaar voor”, zei Jan met trillende stem.

De Hoop bedankte tijdens de uitzending als eerste zijn man Coen voor de afgelopen tientallen jaren. “Het moment waarvan ik wist dat het zou komen.” Hij begon met het bedanken van een aantal mensen.

“Om te beginnen met Coen, mijn man die me gesteund heeft, ook voor hem ging de wekker al die jaren erg vroeg. Straks zit hij thuis met een Bossche Bol op me te wachten.”

Over het feit dat hij in huilen uitbarstte, maakt Jan nog een grapje.. “Dit is nog erger dan het afscheid van Toine van Peperstraten”. Jan eindigde met de twee woorden: “Mooie dag”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Catherine Keyl: ‘Als die vrouw ooit minister-president wordt, ga ik uit Nederland weg!’😲😱