Simon Keizer krijgt veel reacties na zijn emotionele bericht!🙏😌(3 minuten lezen)

Simon Keizer krijgt veel reacties na zijn emotionele bericht!🙏😌(3 minuten lezen)

6 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Jarenlang hebben we mogen genieten van het muzikale duo Nick en Simon, echter is het einde bijna in zicht.

Onlangs stonden de mannen voor de allerlaatste keer als duo op het podium tijden de concertreeks van De Vrienden van Amstel LIVE.

Simon Keizer heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn fans te bedanken voor de afgelopen jaren.

‘De tijd van laatste keren als ‘Nick & Simon’ is nu aangebroken… De 20ste en laatste show van De Vrienden van Amstel LIVE jubileumreeks is gisteren gespeeld’, begint Simon zijn bericht.

‘Ik heb m’n best gedaan om extra te genieten van alle momenten nu het echte einde in zicht komt.’ Alle bezoekers van de shows wil hij daarom ook bedanken.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’

‘Als ik iedereen moet bedanken is het teveel en zal ik mensen vergeten. Daarom doe ik het zo: BEDANKT VRIENDEN! Voor alle jaren. Voor jullie loyaliteit, vriendschap en gezelligheid! PROOST!’

Op zijn bericht komen ontzettend veel reacties van bezoekers en fans. Het moge duidelijk zijn dat de mannen gemist zullen worden als muzikaal duo.

‘Jullie bedankt, voor alle prachtige jaren! De komende maanden gaan erg dubbel zijn, ben erg benieuwd wat de toekomst voor jullie gaat brengen.

Ik zal jullie altijd blijven steunen en ga jullie enorm missen samen op het podium’, schrijft een fan met een daarbij geplaatst een verdrietige smiley.

Een ander persoon schrijft: ‘Maar liefst 2x mogen geniet van deze editie. gelachen, gedanst, genoten en ad en toe een traan. Bedankt.’ 

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Peter Gillis kan onmogelijk in zijn kasteel gaan wonen: ‘Ik hou jullie op de hoogte’