Meisje (18) al twee jaar gelukkig met 42 jaar oudere lover: ‘Hoe geld geluk kan kopen’

Keisha, 18 jaar oud en afkomstig uit Schotland, geniet al een tijdje van haar relatie. Sinds de bekendmaking van haar relatie heeft ze veel kritiek gekregen, samen met haar lover.

Keisha is al twee jaar samen met Dimitrios Fotis, die maar liefst 42 jaar ouder is dan zij.

Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was Keisha slechts 15 jaar oud en Dimitrios al 58.

Het koppel brengt bijna 24/7 samen door en onderneemt allerlei leuke activiteiten, waaronder sporten, uitjes maken en natuurlijk relaxen.

Op haar TikTok-account deelt Keisha met haar volgers dat ze nog steeds heel erg verliefd is op haar vriend.

In een recente video zegt”Twee jaar en ik houd nog even veel van hem als de dag waarop ik hem ontmoette.”

relatie omdat ik van hem hou. Beoordelingen van anderen kunnen ons niet uit elkaar drijven

Daar het leeftijdsverschil ontzettend groot is, zijn er heel veel mensen die een vraagteken bij hun relatie plaatsen. Zij reageren dan ook vaak niet heel erg netjes.

Velen maken Keisha uit voor een golddigger. Zo schrijft een persoon onder een video: ”Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”

Een ander schrijft: ”Ik snap niet hoe een prachtig meisje zoals jij samen is met een man van die leeftijd. Hij zal wel een goed hart hebben.”

Het kritiek gaat Keisha zeker niet in de koude kleren zitten maar ze blijft doorgaan met het delen van filmpjes.

”We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn relatie omdat ik van hem hou. Beoordelingen van anderen kunnen ons niet uit elkaar drijven

“Ik ben niet op zoek naar bevestiging, ik ben hier om mensen bewust te maken van hun rechten, omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”

Volgens haar is leeftijd maar een getal en ze laat weten oud genoeg te zijn om zelf keuzes te maken: “En deze keus voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mijn hart. Wij blijven altijd samen.”

@nikeishalouise Day in the life with us ♥ #lastminuteshopping #necessities #fyp ♬ original sound – 👑Keisha Louise👑

Scroll naar boven