Kansloos: Zie jij het hilarische Photoshop-foutje van Estelle Cruijff?🤣😫

Veel BN’ers gebruiken fotobewerking-apps, zo ook Estelle Cruijff niet. Echter kan de blondine niet goed overweg met deze app, dit blijkt wel uit een foutje. Maar Estelle ziet de humor er wel van in en dus geeft ze het op hilarische wijze juist toe.

Estelle poseerde in een prachtig witte outfit poseerde voor een kiekje op Instagram. Estelle was blijkbaar niet blij met haar taille en maakte deze dus iets smaller. Maar ze maakte een foutje, want ook het balkon op de achtergrond bewerkte ze mee.

Haar volgers zagen als snel dat er iets niet klopte. “Beetje verkeerd gefotoshopt, de tralies van je balkon zijn krom”, laat iemand Estelle weten en een andere volger waarschuwt: “Pas op bij je balkon. Het staal is krom, dus instortingsgevaar.

Estelle ontdekt al vrij snel de commotie en gaat dan ook direct reageren: “Jullie zijn bezorgd om mijn hekje… No worries! 

Mijn hekje is recht en het gaat helemaal goed met het hekje.” Vervolgers grapt ze: “Voor de cursus Photoshop voor beginners meld je vandaag bij mij aan!”

Scroll naar boven