Gerard Joling gaat wel heel ver door deze bekende presentatrice naar beneden te halen!

In een recente uitzending van Vandaag Inside heeft zanger Gerard Joling opmerkelijke uitspraken gedaan over tv-persoonlijkheden.

Hij bekritiseerde Sophie Hilbrand, de medepresentatrice van het programma Khalid & Sophie, door haar als “een beetje stoffig, een beetje smoezelig” te omschrijven.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Joling, bekend om zijn directe manier van spreken, voegde eraan toe: “Ik vind haar geen frisse vrouw om naar te kijken.”

Gerard Joling krijgt scherpe kritiek: Een engnek die uit ons landje moet verdwijnen!

”Ja, het spijt me. Maar ik ben alweer te ver gegaan. O, jongens, ik krijg een belletje van het management of ik wil stoppen…”.

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

Deze uitspraak is niet de eerste keer dat Gerard Joling controversiële opmerkingen maakt over collega-BN’ers.

Gordon heeft eerder dit jaar openhartig gesproken over Gerard Joling, waarbij hij zei dat Jolings uitspraak hem ontzettend veel pijn heeft gedaan. Dit heeft voor veel opschudding gezorgd in de entertainmentwereld. Jolings openhartigheid en ongefilterde meningen roepen zowel bewondering als kritiek op. Een andere bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid, Ruud de Wild, reageerde verbijsterd op opmerkingen van Joling. De Wild gaf aan dat Joling hem eerder complimenten had gegeven en hem zelfs meerdere keren voor zijn verjaardag had uitgenodigd. De Wild reageerde fel en noemde Joling een leugenaar en een fantast.

Scroll naar boven