Jokkende Gerard Joling spreekt zichzelf tegen: ‘dan schrik ik me lam’

Gerard Joling, die inmiddels de leeftijd van zestig jaar heeft overschreden, spreekt openlijk over zijn strijd tegen het ouder worden, maar ontkent stellig het gebruik van bot0x.

Dit ziet er niet goed uit: Wat is er aan de hand met de neus van Gerard Joling?

In een gesprek met het weekblad Weekend, deelt de toch wel ijdele zanger zijn persoonlijke benadering van veroudering.

Gerard Joling krijgt scherpe kritiek: Een engnek die uit ons landje moet verdwijnen!

Gerard vertelt, “Ik sport vijf keer per week. Maar je houdt de zwaartekracht niet tegen. Als ik foto’s van 20 jaar geleden zie, schrik ik me lam.”

Teleurgestelde Gerard Joling is niet van plan om op te geven: ‘Ik blijf duimen’

In een wereld waar veel bekende Nederlanders regelmatig cosmetische ingrepen ondergaan, geeft Gerard aan dat hij een andere weg heeft gekozen. Op de vraag of hij bot0x gebruikt, antwoordt hij:

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

“Of ik bot0x gebruik?
Iedereen zegt dat, maar ik zweer het je, ik gebruik het niet. Ik hoef dat ook niet te gebruiken. Ik zie er gewoon goed uit voor mijn leeftijd,„

Hij benadrukt het gebruik van goede crèmes, zoals kruidnagelcrème en brandnetelthee, die volgens hem natuurlijke producten zijn. “Nee, ik heb goede crèmes,” vertelt hij.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Gerard legt ook uit dat hij een gezonde levensstijl hanteert: “Dus goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je al een heel eind.”

Gerard Joling aangevallen: Nachtelijk bezoekje aan buren loopt slecht af!

Eerder dit jaar gaf hij toe bot0x te gebruiken, benadrukkend het belang van minimalisme en een goede arts: “Maar dat moet je ook zó minimaal doen,” zei hij destijds.

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

De zanger ontkent ook zijn haar te verven, maar geeft toe dat hij het af en toe spoelt om zijn grijze flanken te behouden.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Daarnaast heeft hij vijf haartransplantaties ondergaan, een ervaring die hij als ‘uiterst pijnlijk’ omschrijft en die een groot litteken op zijn achterhoofd heeft achtergelaten.

Gerard Joling haalt snoeihard uit naar dit koppel: ‘Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien’
Scroll naar boven