Jochem Myjer moet flink in de buidel tasten: Dit mega bedrag moet hij aan zijn ex betalen😲😱

Nog niet zo heel erg lang geleden maakte Jochem Myjer bekend dat zijn huwelijk met Marloes tot een eind was gekomen.

De cabaretier liet weten dat hij en Marloes als vrienden uit elkaar gegaan zijn. Toch is de nasmaak bitter, hij moet een hoog bedrag aan zijn ex betalen.

Sinds 2006 waren Jochem en Marloes bij elkaar en in 2017 stapten ze ‘stiekem’ in het huwelijksbootje. Samen hebben ze een zoon en dochter.

Op Instagram liet de cabaretier onlangs het volgende weten: ,,We geloven dat onze zielsverwantschap in deze vorm beter tot zijn recht komt.

We hebben er alle vertrouwen in dat we allebei onze weg zullen vinden, zodat wij en onze kinderen zo gelukkig mogelijk verder kunnen leven, gescheiden, maar ook voor altijd samen.”

Bij een scheiding moeten er een hoop zaken worden geregeld en dus ook bij Jochem en Marloes. Op financieel gebied moet Jochem zijn ex een hoog bedrag betalen.

In 2021 kochten ze samen een pand in Leiden voor een bedrag van 1.250.000 euro, er werd een hypotheek op gevestigd van 625.000 euro.

Naar verluidt zou het pand nu een waarde hebben van 1.450.000 euro. Weekblad Party laat weten dat de cabaretier Marloes moest uitkopen voor 412.500 euro.

Maar op Texel heeft Jochem ook nog een woning dat hij in 2010 kocht voor een bedrag van 230.000 euro en zijn bedrijf bezat eind 2021 een eigen vermogen van 3,5 miljoen euro.

Volgens weekblad Party kan de prijs van de scheiding bij een huwelijk in gemeenschap van goederen oplopen naar een bedrag van maar liefst 2 miljoen euro.

Scroll naar boven