Jandino Asporaat doet opmerkelijke uitspraken over 9/11 en maanlanding: Nep!😱🤔

Grappenmaker Jandino Asporaat heeft voor behoorlijk wat opheft gezorgd. Asporaat heeft een aantal bizarre uitspraken gedaan over de maanlanding en over 9/11.

De komiek was te gast bij The Trueman Show van complottheorist Jorn Luka en liet tijdens het gesprek weten dat hij denkt dat er nooit mensen op de maan zijn geweest.

Tevens zet Jandino dikke vraagtekens bij de aanslgen in de Twin Towers. Volgens zijn overtuiging zijn we er allemaal ingeluisd.

Jandino laat weten dat hij grote twijfels heeft met betrekking tot de lezingen van de deskundigen over het drama bij de torens in New York.

“11 september… Als mensen… Ehm… Het vliegtuig… In die eeeeh… In die, in die torens gaan. En dan, dat je denkt: ja maar, hoe het dan in elkaar valt”, aldus de komiek.

Doorgaans krijgt Jandino weinig begrip voor die analyse, zo laat hij weten. “Heel veel mensen zeggen ‘ja maar, dit is een theorie’.”

Een Twitteraar schrijft: ”Ik vind het triest dat zo een peperduur technisch project als de maanlanding waar zoveel mensen aan gewerkt hebben,

inclusief de nodige doden, zo afgedaan wordt. 1 bezoekje aan Kennedy Space centrum en je zult het nooit meer zeggen.”

Een andere Twitteraar: ”Pfff hoe moeilijk is het nou om even te factchecken, voordat je allemaal complottheorieën de wereld inhelpt over de maanlanding.

Er is genoeg info te vinden waarom we niet er niet meer zijn geweest. Jandino doet, net als alle complotdenkers, niet aan factchecking.”

Jandino kan ook rekenen op support: ”Hij slaat hier zonder het te weten wel de spijker op zijn kop. Door liegende politici is het vertrouwen in de establishment -inclusief de wetenschap- ongekend laag.”

Scroll naar boven