Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

In een openhartig gesprek met Party deelt Wendy van Hout haar geluk over haar relatie met Peter Gillis, maar onthult ze ook de initiële twijfels die ze had aan het begin van hun samenzijn.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht'
Peter Gillis

Van Hout vertelt: “Ik dacht: waar ben ik in beland?” Dit waren de woorden waarmee ze destijds haar gevoelens omschreef.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

De relatie met Gillis heeft Wendy veel vreugde en materiële vervulling gebracht, maar tegelijkertijd voelt ze dat haar persoonlijke leven meer in de schijnwerpers is komen te staan.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Wendy merkt op dat zelfs in formele settings zoals de rechtbank, mensen haar nu anders behandelen vanwege haar associatie met Peter.

Mannen van RoddelPraat komen met ernstig nieuws over Wendy van Hout!

“IkWendy vertelt aan weekblad Party dat ze een privé-rechtszaak heeft gehad waarin haar heel hoge dwangsommen zijn opgelegd. “Echt absurd is dat, want dit gebeurde in mijn ogen alleen omdat de naam van Peter genoemd werd in de rechtbank”, aldus Wendy.

Desondanks heeft Wendy nooit overwogen om hun relatie te beëindigen, ondanks de uitdagingen en de “circus” aan aandacht die eromheen hangt. De partner van Peter geeft toe dat de negatieve aandacht en de kritiek op sociale media in het begin moeilijk waren.

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

“Maar nu ben ik met mijn bedrijf als een speer aan het gaan, dus ik heb geen tijd meer om alles te lezen, zoals dat ik word uitgemaakt voor asociale snol.”

Peter Gillis deelt vieze sneer uit aan ex Nicol Kremers: ‘zodat ze zich niet schuldig voelen’

Gelukkig laat ze weten dat ze dergelijke commentaren nu van zich af kan zetten met de gedachte: “Deze opmerking is zó slecht.”

Scroll naar boven