Helene Hendriks heeft voor woede gezorgd: ‘Ga jij iets teveel met mannen om?’😱😲

Helene Hendriks heeft voor woede gezorgd: ‘Ga jij iets teveel met mannen om?’😱😲

20 maart 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

De grootste roddeltante van ons kleine landje, Yvonne Coldeweijer heeft in haar podcast flink uitgehaald naar Hélène Hendriks.

De manier hoe Hélène in HLF8 praatte over Nienke van Wijnhoven, het vermeende slacht0ffer van Jeroen Rietbergen, vindt Yvonne niet kunnen.

In HLF8 suggereerde Hélène vorige week dat Nienke Wijnhoven, het vermeende slacht0ffer van Rietbergen, haar verhaal wijzigt.

Victor Schildkamp, journalist van het AD sprak Hendriks daar direct op aan, hij liet weten dat niet waar is.

De opmerking van Hélène zorgt voor woede bij Coldeweijer. ,,De exacte zin die Hélène zei was: ‘Critici zeiden: ja, maar ze verandert steeds van verhaal.’

[irp]

En toen vroeg ze aan iemand: ‘In hoeverre speelt dat nog mee?”’, vertelt Coldeweijer in haar podcast De Juice Show. Wie Hélène hiermee bedoelt is een vraagteken voor Yvonne. ,,Wie bedoel je met critici?”

Vervolgens noemt Yvonne Coldeweijer de presentatrice een ‘pick-me girl’. ,,Ga jij iets teveel om met mannen? Wil jij iets te graag dat Johan Derksen jou cool vindt?

Want dit is niet cool, Hélène, zeggen dat iemand zijn verhaal verandert.” Nienke heeft haar verhaal nooit veranderd, verduidelijkt Yvonne. ,,Nog nooit. Het is gewoon sneu.”

[irp]