Hans Kazan doet onthulling: ‘Dat je je eigen leven verknalt moet je zelf weten’😱😥

De 69-jarige Hans Kazàn en zijn vrouw Wendy genieten van het leven in Spanje. Drie van hun kinderen wonen ook al weer even in het prachtige land.

De familie is ontzettend hecht, echter was de jeugd van de goochelaar totaal anders, als kind voelde hij zich ongelukkig en eenzaam.

“Pas toen ik Wendy ontmoette voelde ik geluk. Zij begreep me. In die zin heeft ze mijn leven gered”, vertelt Hans in een interview in ‘Mezza’.

Als klein jongetje trok hij zich vaak terug in zijn kamer, naar eigen zeggen was hij een echte eenling. Op 4-jarige leeftijd gingen zijn ouders scheiden en dat had een grote impact op hem.

“Ik voelde de spanningen en heb overal en nergens gewoond”, legt hij uit. “Ik heb nooit een hechte familie gehad. Pas toen ik Wendy ontmoette voelde ik geluk.”

Op 24-jarige leeftijd ontmoet hij Wendy, in die periode was zij zeventien jaar oud. Ze woonden vlak bij elkaar.

Hans zag haar op een dag langsvaren in een roeibootje en wist gelijk dat zij de ware was, echter sprak hij haar niet aan.

In plaats daarvan besluit de goochelaar een hengel te kopen. “Ik haat vissen, zeker als er eentje aan je haak zit en je ‘m eraf moet halen, maar ik dacht: als ik daar aan de waterkant ga zitten, zal ze toch nog wel een keer voorbij komen?”

Na dagen en dagen wachten spreekt Wendy hem uiteindelijk aan met de vraag of hij al iets gevangen heeft. “We zijn gaan wandelen en praten en raakten niet uitgepraat. Dat zijn we nog steeds niet.”

In die periode is de achternaam van Hans nog Mulders maar inmiddels stond zijn artiestennaam Kazàn ook officieel in zijn paspoort.

Dit was een bewuste daad, hij wilde namelijk niet meer geconfronteerd worden met zijn ouders, die fel tegen zijn relatie met Wendy waren.

“Ze moesten haar niet, ik weet nog altijd niet waarom. Maar wat je bij mij niet moet doen, is iets negatiefs zeggen over Wendy.

Dan krijg ik Dracula-tanden en die worden steeds langer. We trouwden vroeg – Wendy was nog geen achttien – en trokken ons eigen plan.

Met mijn ouders, ze zijn inmiddels overleden, heb ik gebroken (…) Dat je je eigen leven verknalt, moet je zelf weten, maar niet het mijne.”

Scroll naar boven