Hakt Martien Meiland de knoop door? ‘Misschien ook wel mooi geweest’😫😲(3 minuten lezen)

Hakt Martien Meiland de knoop door? ‘Misschien ook wel mooi geweest’😫😲(3 minuten lezen)

5 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Dankzij het grote succes van Chateau Meiland blijft het geld nog altijd binnen stromen bij de familie, toch hint de ex-kasteelheer op het einde van de populaire serie.

Martien denkt dat hij nog twee jaar doorgaat met de serie, dan moeten de kijkcijfers echter wel hoog blijven. ,,Dan is het mooi geweest”, onthult Martien.

De kijkers lijken de serie nog steeds niet zat te zijn. De kijkcijfers zijn volgens Martien nog steeds ontzettend goed.

,,Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden”, zegt Martien tegen weekblad Weekend. ,,Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken.”

Wel hint de ex-kasteelheer op een einde van de serie. Zelf denkt Martien dat over een jaar of twee de serie wel van de buis is.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nachtmerrie voor Patricia Paay: ‘Ik word nooit meer de oude’

,,Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen.”

Het pension binnenkort weer verkopen is de familie dus absoluut niet van plan. Kunnen ze alleen wel zonder alle media-aandacht en de spotlights?

,,Daar moet ik even over nadenken…”, zegt een twijfelachtige Martien. ,,Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland,

en dan gaat misschien Wie Van De Drie ook op een gegeven moment over… Dat zou ik ook wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Danielle van t Schip openhartig over woorden van haar arts: ‘nog zes maanden’