Opvallende kiekjes online van Gordon: Zijn transformatie kan rekenen op veel kritiek!

# Opvallende foto’s van Gordon online: Zijn transformatie leidt tot veel kritiek!

Gordon, een bekende figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie, lijkt een nieuwe fase in zijn leven te zijn ingegaan. In plaats van de gebruikelijke nieuwsberichten over persoonlijke drama’s of incidenten, richt de media zich nu op zijn mogelijke televisiecomeback.

Een opvallende verandering was Gordons recente verschijning bij het Max Kerstconcert, waar hij zijn haarstijl drastisch had veranderd. Zijn bekende korte krullen hebben plaatsgemaakt voor een langere haardracht, die hij stijlvol opzij kamt. Deze nieuwe look heeft al vergelijkingen opgeleverd met het personage Bob de Rooij van Paul de Leeuw, met reacties als: “What the f*ck heb je met je haar gedaan Gordon?”

“Gordon is klaar… Bob de Rooij is terug!”

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Het lijkt erop dat niet alleen zijn kapsel, maar ook de kledingstijl van de veelbesproken Gordon een transformatie heeft ondergaan.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

Hoewel zijn outfit tijdens het kerstconcert traditioneel was, gezien het driedelige pak, heeft Gordon buiten dit evenement een geheel nieuwe stijl aangenomen.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Volgens juicekanaal Reality.FBI heeft Gordon de kerstdagen in Dubai doorgebracht, omringd door vrienden.


“Gelukkig eindigen we niet met slecht nieuws. Alhoewel we weinig van Goor zien, vermaakte hij zich met Kerst vooral met vrienden in Dubai…”


Bij een nadere blik op recente foto’s blijkt Gordons nieuwe kledingstijl in combinatie met zijn kapsel opvallend genoeg om vergelijkingen op te roepen met Brüno, het bekende personage van Sacha Baron Cohen, die ook als Borat bekend staat.


Scroll naar boven