Gordon is witheet: Ook bizar dat ze showmedia op verzoek uitleg gaan geven

Gordon laat aan Shownieuws weten dat hij woest is op het besluit van het OM. Zijn aangifte tegen Evert Santegoeds is namelijk geseponeerd, hij vindt dat dan ook ‘onbegrijpelijk’.

Gordon vastgelegd op beeld in uitgaansleven: ‘Hij stond continu met iemand anders te tongen’
gordon ramsey

Hij deed aangifte tegen Evert Santegoeds van weekblad Prive wegens smaad en Gordon leek toch wel zeker dat er iets mee gedaan zou worden.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Het OM is duidelijk, een woordvoerder liet aan Shownieuws weten: ‘een journalist is en een journalist moet te allen tijde kritisch en onafhankelijk kunnen zijn. Strafrecht is terughoudend’.

Gordon bevestigt aangifte tegen Evert Santegoeds: ‘Gaat hopelijk zijn straf krijgen’

Dit besluit vindt Gordon onbegrijpelijk en hij staat dan ook niet achter de beslissing van het OM. Naar eigen zeggen heeft Evert geen rekening gehouden met zijn privacy.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Gordon laat aan Shownieuws het volgende weten: ,,Ik heb kennis genomen van het sepot van mijn aangifte tegen Santegoeds.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Een onbegrijpelijke beslissing van het OM. Ook bizar dat ze showmedia op verzoek uitleg gaan geven van mijn vertrouwelijke aangifte.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Het is ook zeer de vraag of het OM met het naar buiten brengen van mijn persoonsgegevens niet onrechtmatig handelt. Met de beslissing om niet over te gaan tot vervolging verklaren ze mij vogelvrij.”

Gordon vastgelegd op beeld in uitgaansleven: ‘Hij stond continu met iemand anders te tongen’

De presentator is woedend en laat aan Shownieuws weten dat hij het er niet bij laat zitten, hij gaat een artikel 12 procedure opstarten.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

,,Er rest mij niets anders dan de artikel 12 procedure op te starten en de rechtbank te verzoeken de beslissing van het OM alsnog ongedaan te maken.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

Het kan niet waar zijn dat iemand dit een ander mens aan kan doen en hiermee dan weg kan komen onder het mom van journalist zijn en vrijheid van meningsuiting.”

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

De woordvoerder van het OM liet weten dat het Gordon zelf is die details van zijn relatie met de buitenwereld heeft gedeeld.

Gordon bevestigt aangifte tegen Evert Santegoeds: ‘Gaat hopelijk zijn straf krijgen’

Over de auteur

Scroll naar boven