Glennis Grace krijgt meest nare reactie ooit en bijt fel van zich af!😲😌

Zangeres Glennis Grace heeft het helemaal gehad met al het gezeik en laat overduidelijk niet meer met zich sollen.

Op Instagram plaatste ze een video van zichzelf tijdens een optreden in België. Ze krijgt een nare reactie bij de video en besluit af te rekenen met de persoon.

‘Dankjulliewel Antwerpen voor deze fantastische avond’, schrijft de zangeres bij de video. Er komen veel lieve reacties maar ook een hele nare.

Een persoon wenst de zangeres een ernstige ziekte toe en laat weten dat de zangeres het oudste vak ter wereld uitoefent.

De zangeres besluit te reageren en plaatst een ‘peace’-teken. Ook besluit ze nog iets te schrijven: ‘Nou, zit ook geen woord Frans bij, he?’

De populariteit van de zangeres is nagenoeg verdwenen na haar bezoekje aan de Jumbo. De zangeres kwam destijds met een excuus-video maar dit heeft weinig uitgehaald.

Organisaties besluiten massaal om haar te annuleren en de zalen raken dan ook niet uitverkocht. Mensen zijn niet vergeten wat er is gebeurd.

Tijdens een optreden in de Melkweg in Amsterdam besloot de zangeres haar zoon Anthony het podium op te trekken. Moeder en zoon zongen samen het nummer ‘Don’t worry’

Bij veel mensen is ook deze actie in het vereerde keelgat geschoten. Het lijkt op een charmeoffensief echter valt het niet in goede aarde. Online zijn de reacties dan ook niet mals.

Over de auteur

Scroll naar boven