Glennis Grace wordt weinig gemist bij Beste Zangers: ‘boeit me helemaal niets’😱😲

Onlangs kwam het bericht naar buiten dat zangeres Glennis Grace uit de line-up is gehaald bij De Beste Zangers.

De organisatie liet weten: “Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis in de line-up.”

Zanger Frans Duijts gaf aan dat hij het jammer vindt: “Ik vind het een beetje balen voor Glennis. We zijn allemaal mensen en doen allemaal weleens iets wat niet helemaal lekker loopt of niet helemaal lekker is.”

Alleen zijn er ook mensen die er anders over denken. Zangeres Davina Michelle liet aan Shownieuws weten: “Ik zag laatst haar tour, dat ze het in die shows ook uitlegt aan het publiek, dat ze haar zoon meenam.”

Vervolgens zegt Davina: “Ik ben zelf niet zo van de cancelcultuur, maar ik kan de keuze ook wel weer begrijpen. Ik ben een beetje ertussenin.”

Sanne Hans kan het allemaal geen bal schelen: “Dat hele verhaal krijg ik niet echt mee en wat iedereen ervan vindt, boeit me echt helemaal niets.”

Emma Heesters is heeft kennelijk geen mening: “Ik heb daar niet echt een mening over. Volgens mij doet Do het nu en dat is ook een geweldige zangeres.”

Scroll naar boven