Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Bobbi Eden, voormalig p0rnoster, heeft in het EO-programma ‘De Kist’ openhartig gesproken over haar ervaringen met de angst voor de d00d.


In een gesprek met presentator Kefah Allush vertelt ze over momenten waarop ze dacht dat ze zou sterven, zoals twee keer een hersenvliesontsteking en recente gezondheidsproblemen aan haar borsten.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Ze herinnert zich een incident van een jaar geleden, toen ze na het oplopen van c0rona een borstontsteking kreeg.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Ze beschrijft hoe haar zoontje haar borsten vergeleek met een baksteen, aanvankelijk maakte ze zich hier niet veel zorgen over.


Maar de volgende dag besefte ze dat er iets serieus mis was: haar borst was aanzienlijk groter geworden.

Een arts stelde een punctie voor, waardoor Bobbi Eeden bang werd voor een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.

“En dit kon zomaar een zeldzame vorm van lymfeklierkanker zijn. Die kwam wel binnen.” Deze ervaring bracht haar in shock, en ze dacht vooral aan haar man en kind.

Om zich voor te bereiden op het ergste, begon ze haar hobbykamer op te ruimen, in gedachten over de rommel die haar familie zou moeten opruimen als ze er niet meer zou zijn.

Uiteindelijk bracht een bezoek aan het ziekenhuis goed nieuws, maar met een kostenpost: haar implantaten moesten worden verwijderd.

“Met spoed moest alles eruit”, aldus Bobbi. Het herstel was moeilijker dan verwacht, waarbij artsen opmerkten dat er veel oud bloed en trauma in haar lichaam zat.

Het veranderde uiterlijk van Eden heeft emotioneel een grote impact op haar gehad. Ze worstelt nog steeds met haar zelfbeeld en heeft moeite om in de spiegel te kijken: “Ik vind het verschrikkelijk om nu in de spiegel te kijken. Dat vind ik echt heel erg.”

Deze ervaring confronteert haar met de kwetsbaarheid van het leven en met hoe dingen anders hadden kunnen lopen.

Scroll naar boven