Wat is er gaande met het gezicht van Rachel Hazes: ‘Schrik me de kroketjes!’

Rachel Hazes heeft een tijd geleden besloten om Nederland achter zich te laten en te verhuizen naar Spanje, waar ze een nieuw hoofdstuk in haar leven begint.

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel: 'Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee'

Deze beslissing volgde na verschillende conflicten met mensen in haar omgeving, wat heeft geleid tot een moeizame relatie met haar kinderen.

Rachel krijgt onverwachts steun: 'Lief dat hij dat hardop durft te zeggen'

In tegenstelling tot sommige anderen, zoals Leontien Borsato, staat Rachel bekend om haar voortdurende drang om bezig te blijven en inkomsten te genereren.

Rachel Hazes diep geraakt: 'Niemand durft dit publiekelijk te zeggen'

Haar nieuwste onderneming? Een samenwerking met Melanie Beense en Casper Groosman voor de lancering van Brasserie Casa Hazes in Torremolinos, vernoemd naar haar overleden echtgenoot.

“`html
Rachel Hazes staat morgen weer voor het hekje: ‘voor het eerst onder ede verhoord’

In aanvulling op haar ondernemerschap in de horeca, zijn er ook plannen voor een nieuwe realityserie over het leven van Rachel in Spanje.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek: ‘Waarom er half uit hangen’

Een woordvoerder van Rachel heeft bevestigd dat er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor zo’n serie, aldus Shownieuws.

Rachel over hartverscheurende gebeurtenis met kleinzoon: ‘heeft me beroerd laten voelen’

“Het klopt dat wij de mogelijkheden bekijken voor een realityserie over Rachel Hazes en haar avonturen in het Spaanse Torremolinos. Mocht daar meer over te melden zijn, dan komen we daar vanuit ons op terug.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Het is nog onduidelijk hoeveel belangstelling er zal zijn voor deze serie. Ondertussen heeft Rachel de aandacht getrokken door haar opvallende uiterlijk in de Spaanse zon, wat tot enige spottende opmerkingen heeft geleid.

“`

Een persoon genaamd Chantal noemde haar ‘Gecremeerde kroket’ en uitte verbazing over de gekozen foto: “Sjeezes… Konden jullie nou écht géén andere foto vinden?!?!? Schrik me de kroketjes !!”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Scroll naar boven