Gerard Joling zorgt voor grote verbazing: Volgers geven hem een draai om de oren!

Gerard Joling kreeg eerder een hoop bagger over zich heen toe hij een etentje had met rachel Hazes, toch is hij weer met haar op pad gegaan.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

De zanger heeft zich kennelijk niets aangetrokken van het eerdere kritiek en is nu op pad geweest met een aantal gemeenschappelijke vrienden in Marbella.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

In het Spaanse Marbella geniet rachel Hazes met vrienden van een heerlijke vakantie. Op haar social media deelt ze een aantal vakantiekiekjes met vrienden.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

Op een foto is te zien dat ook Gerard Joling van de partij is en heerlijk met Rachel geniet van een drankje in het prachtige Marbella.

Heeft Rachel Hazes zitten jokken? Deze oude bekende klapt uit de school!

,,Gezellig met Rachel Hazes een hapje eten”, deelde Gerard in het verleden op zijn Instagram. De zanger kreeg ontzettend veel kritiek.

Gerard Joling aangevallen: Nachtelijk bezoekje aan buren loopt slecht af!

,,Die is gek om met zo’n vrouw te gaan eten”, reageerde een volger. Een andere volger schreef: ,,Van Rachel slaat je bier d00d, de wijn wordt zuur en de sla wordt slap. Maar eet smakelijk Geertje.”

Dat Gerard Joling niets meer met Gordon te maken wilde hebben vonden sommige volgers vreemd, dit omdat hij wel bevriend blijft met Rachel.

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

,,Je wil niets meer met Gordon te maken hebben omdat hij zoveel fantaseerde. Hoe kan je dan met haar wel gezien willen worden?”

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

De zanger heeft niets positiefs meer te zeggen over zijn collega Gordon en nog niet zo lang geleden nam hij het zelfs op voor de ex van Gordon, Gavin Rozario.

Gavin laat wederom van zich horen en komt verrassend genoeg met liefdesverklaring!😲🤔

,,Die jongen heeft dat zelf gezegd, dus dan geloof ik het wel”, zei Gerard op Omroep Flevoland. ,,Ik ken Gordon zó goed, ik geloof die Gavin wel.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden, maar weet je wat het is? Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend. En het ligt nooit aan Gordon. Het ligt altijd aan een ander.”

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

Over de auteur

Scroll naar boven