Peter Gillis woedend op gemeente en besluit tegen gemeentehuis aan te pissen! (video)😮😱

De laatste tijd staat Peter Gillis behoorlijk negatief in de spotlights. Er gaan geruchten rond over zijn privéleven en over het wel en wee rondom zijn vakantieparken.

De miljonair krijgt meerdere tegenslagen en nu hebben verschillende werknemers ook nog eens anoniem een boekje over hem open gedaan.

Maar dat is niet het enige. De politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie zijn met onderzoeken gestart naar misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken.

De kans bestaat dat Peter zijn vergunningen kwijt gaat raken. Zijn vergunning voor zijn vakantiepark in Soerendonck is al afgekeurd.

Onderzoeken moeten gaan uitwijzen of Peter misbruik maakt van zijn vergunningen en zich bezig houdt met crim!nele toestanden.

Gillis is absoluut niet te spreken over alles wat er nu gaande is en woedend op de gemeentes die nu onderzoeken in gang hebben gezet.

De grote baas is in zijn Ferrari gestapt en naar het gemeentehuis gereden. Niet om in gesprek te gaan met de burgemeester maar om tegen het gemeentehuis aan te plassen. Bekijk de beelden hier.

Scroll naar boven