Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Paigey Miller uit de Verenigde Staten leeft een uniek leven: ze brengt haar dagen door als een baby, inclusief luiers, kleuren en poppenspel.

Ondanks haar volwassen leeftijd heeft ze ervoor gekozen om fulltime de rol van een baby aan te nemen, wat haar normale werk vervangt.

Dit fenomeen, bekend als ABDL (adult baby and diaper lover), is geen onbekend verschijnsel. Er zijn veel ABDL-gemeenschappen waar mensen met deze voorkeur elkaar online of persoonlijk kunnen ontmoeten.

Voor Paigey begint elke dag in een ledikantje met een volle luier. Ze besteedt haar tijd aan het spelen met speelgoed en het creëren van online content voor anderen die dezelfde interesse delen.

In tegenstelling tot sommigen in de ABDL-gemeenschap, die hun levensstijl verborgen houden, benut Paigey haar unieke levenswijze op een slimme manier.

Paigey heeft een eigen website waar mensen zich kunnen aanmelden en donaties kunnen doen. Dit is noodzakelijk gezien de kosten van luiers die ongeveer 250 euro per maand bedragen. Dankzij 426 donateurs heeft Paigey geen reguliere baan meer nodig.

In tegenstelling tot veel adult baby’s, die deze rol alleen binnenshuis aannemen, gaat Paigey ook als baby gekleed in het openbaar, zoals tijdens het boodschappen doen.

Ze houdt echter wel rekening met anderen: “Ik kleed me wel als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje ofzo.”

Ondanks mogelijke negatieve reacties op haar YouTube-video’s, waarin ze onverstaanbaar brabbelt, blijft Paigey onaangedaan en richt zich op wat zij wil.

Dit ongebruikelijke pad is nu haar carrière geworden en kan potentieel zeer winstgevend zijn. Paigey heeft een vriend waarmee

Paigey Lee heeft een relatie die al vijf jaar duurt.

Haar partner is geen ‘baby’, maar ondersteunt haar volledig: “Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.”

De levensstijlkeuze van Paigey roept diverse meningen en reacties op. Wat is jouw mening over deze unieke manier van leven?

Scroll naar boven