Grote zorgen voor de familie Froger: René in zak en as door problemen?😌😣

Onlangs heeft de familie Froger afscheid moeten nemen van hun geliefde viervoeter, een groot verdriet. Naar verluidt hebben ze nog meer pech, dit vanwege financiële zorgen die zij zouden hebben.

De website Bekendeburen brengt namelijk het nieuws naar buiten dat het vermogen van de twee bedrijven van René Froger met maar liefst 1,1 miljoen euro is gedaald.

Door de [email protected] heeft de zanger net zoals alle andere artiesten niet kunnen optreden en die daling zou het gevolg zijn.

Enige tijd geleden liet Natasja in een interview met de Story dat deze periode ook veel positieve dingen heeft gebracht, zoals meer tijd voor elkaar.

,,Voordat alles op slot ging, leefden we naar onze agenda’s en moesten we met een rood kruis aangeven op welke dag we samen konden zijn.”

,,Dat is ons de afgelopen twee jaar wel duidelijk geworden. We vonden het heerlijk om zoveel samen te zijn. En voor de komende jaren willen we dat dat zo blijft.”

Gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken over de familie Froger want het stel heeft nog genoeg centen om van te leven.

Gelukkig gaat het tussen de zanger en zijn vrouw helemaal goed, echter is dat wel eens anders geweest. De zanger was in een interview openhartig over zijn overspel.

Zowel hij als Natasja hebben wel eens een scheve schaats gereden, toch zijn ze nog steeds samen. Deze periode heeft het stel doen wakker schudden.

Scroll naar boven