Eva Jinek ten einde raad en doet een boekje open over haar luidruchtige overburen!😲😱

Presentatrice Eva Jinek woont sinds kort in Abcoude waar zij woont in haar gloednieuwe twee-onder-een-kap-villa van 1,5 miljoen euro. in Abcoude woont blijkt een groot probleem te hebben.

Eva brengt veel tijd thuis door, dit daar zij maar zes maanden per jaar werkt aan haar talkshow, de rest van het jaar werkt zij namelijk niet.

In haar prachtige villa in Abcoude kijkt de presentatrice uit op een weiland en ze geeft nu aan dat ze veel geluidsoverlast heeft van haar overburen.

In het weiland waar ze op uit kijkt staan namelijk een heleboel schapen die van vroeg tot laat blijven mekkeren.

Naar eigen zeggen begint het gemekker volgens Eva in de ochtend, en gaat het door tot laat in de avond. het gemekker zou zelfs op zolder te horen zijn.

Eva zegt er zelf op haar website het volgende over: “Nooit geweten dat schapen zulke spraakzame individuen zijn!”

Nu ik ze langdurig kan observeren kan ik je verzekeren dat die gasten oprecht met elkaar in gesprek gaan, net als wij mensen.”

“Nu ik ze langdurig kan observeren kan ik je verzekeren dat die gasten oprecht met elkaar in gesprek gaan, net als wij mensen.”

“Soms hoor ik vriendelijke onderonsjes, soms een eenzame klaagzang – doorgaans van een ouder schaap met een robuuste stem, echt een schaap-boomer

en heel regelmatig hoor ik verhitte discussies tussen jongere schapen die mekkeren tegen oudere schapen. Nog heel even en ik mekker terug uit het raam.”

Over de auteur

Scroll naar boven