John de Bever en Kees Stevens hebben geen keus: Niemand duwt ons ergens in😲😥(4 minuten lezen)

John de Bever en Kees Stevens hebben geen keus: Niemand duwt ons ergens in😲😥(4 minuten lezen)

1 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

John de Bever en Kees Stevens zijn een onafscheidelijk duo, zowel op zakelijk als privé gebied. Toch moeten de mannen oppassen dat het niet allemaal te veel wordt.

Het werk begint zich op te stapelen en de agenda van John de Bever staat vol met allerlei optredens, van grote optredens tot zingen tijdens een verjaardagsfeestje.

Weekblad Party vraagt zich af of het onderhand niet te veel gaat worden voor de mannen. ,,Het is zo moeilijk om nee te zeggen”, geeft Kees toe.

,,Als John een manager zou hebben gehad van buitenaf, dan zou die vast en zeker het schema veel strenger hebben bewaakt.”

Terwijl de meeste artiesten kiezen voor een manager van buitenaf, hebben John en kees daar bewustniet voor gekozen.

,,Dan weet je als artiest niet precies wat er gebeurt”, legt Kees uit in de Party. ,,Wij houden dat allemaal in eigen beheer. Dat vinden we fijn.”

Toch gaat dit alles ten koste van de mannen zelf, dit omdat zij op zakelijk gebied te soft zijn en hun poot niet altijd stijf kunnen houden.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om Caroline van der Plas: ‘Ik hoop niet dat dat haar toekomst is’😲😌

,,Als we ons bijvoorbeeld voornemen om een week vakantie te nemen, en we krijgen een telefoontje dat er iemand een bruiloft heeft of 50-jarig huwelijksjubileum viert of iemand viert zijn of haar 75e verjaardag, dan kunnen we geen nee zeggen”, vertelt John.

Kees is zich er heel goed van bewust dat het beter is dat hij en John af en toe gewoon een stap terug moeten doen, dit om een burn-0ut bij John te voorkomen.

,,Ik weet dat dat zo is, maar het gaat niet”, zegt Kees. John gaat zingen op de Holland Zingt Hazes concerten en ook meedoen met de Snollebollekes in het GelreDome.

Nee zeggen tegen zulke kansen kunnen ze niet. ,,Dat zijn dingen waar je van droomt. We zitten niet bij een boekingskantoor en ook niet bij een platenmaatschappij; niemand duwt ons ergens in.”

Nog niet zo heel erg lang geleden kwam de grootste wens van John de Bever uit. De zanger wist gewoon niet wat hij hoorde.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nieuwe man voor Nicol Kremers: ‘bonusdochters en bijna bonuskleinkind’😲🤨