Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het is tegenwoordig geen verrassing meer dat geliefden een groot leeftijdsverschil hebben. Oudere mannen kiezen vaak voor jonge partners, maar er zijn ook situaties die het tegenovergestelde laten zien.

De 27-jarige Devon Aubrey zegt: ‘Ze is perfect voor mij‘. Hij heeft een relatie met de 74-jarige Kathy Jenkins en het stel gaat trouwen.

Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devon bij Walmart op de laagste positie werkt.

Devon schreef dat ze elkaar op internet hebben ontmoet. Na 4 maanden correspondentie ontmoetten ze elkaar voor het eerst.

Tijdens die eerste ontmoeting vond Devon meteen al dat hij Kathy leuk vond. Hij vond dat ze er in het echt beter uitzag dan op de foto.

Devon was bang dat hij Kathy niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte had gesproken. Het eerste wat Cathy opviel was:  “Ik dacht dat je langer was”. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen en schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

Hoewel de Jenkins-kinderen over het algemeen positief waren over hun geliefde moeder en haar nieuwe partner, was slechts één dochter tegen hun relatie vanwege Devons veganisme.

Devon zegt: “We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”.

Vaak wordt aangenomen dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft, maar financieel gezien is de vrouw verre van rijk.

Kathy, 74 jaar oud, geeft openhartig toe: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”.

Het paar gelooft dat als je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet nemen en moet doen wat je geluk zal brengen.

Scroll naar boven