Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Een recente onthulling, die veel aandacht kreeg op internet, kwam van de 26-jarige Australische Annie Knight. Ze vertelde over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Haar doel is om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.

Annie, die al drie jaar single is, erkent dat ze ondanks haar eerdere escapades relatief onervaren is in het daten.

Ze wil nu haar sociale en romantische vaardigheden ontwikkelen buiten de slaapkamer. In een gesprek met Daily Star geeft ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”

”Voorheen ging ik maximaal

“Ik ga maar drie keer per jaar op date, dus ik probeer het nu. Ik ben eigenlijk niet echt een dater, dus ik wil mezelf een doel stellen.”

Hoewel ze in het verleden zelden op dates ging, is ze vastbesloten om dit te veranderen. Ze heeft zich voorgenomen om actiever te worden in het datingcircuit.

Ze is al begonnen met haar voorbereidingen: sinds april van dit jaar heeft Annie al 25 dates gehad om te ‘oefenen’, maar dat ging niet zonder uitdagingen.

Ze deelt ervaringen van catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met online profielen, en van dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – voor haar een duidelijke afknapper.

In een TikTok-video deelt Annie haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”

Annie overweegt zelfs therapie, hoewel ze al in behandeling is voor andere zaken. Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen blijft ze optimistisch over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot.

Ze benadrukt dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt, met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had.

”Ik ben erg kieskeurig als het aankomt op een relatie. Er waren maar vijf mannen met wie ik op een tweede date ben geweest. En maar met twee op een derde date. Het is niet zo simpel.”

Over haar eerdere sksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen zegt ze: “Ja, dat was veel makkelijker.”

Annie’s verhaal biedt een unieke blik op de complexiteiten van modern daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.

Haar reis op TikTok belooft een interessant kijkje te bieden in de wereld van daten in het digitale tijdperk.

Scroll naar boven