Boze Johan Derksen haalt uit naar collega Noa Vahle: ‘Ik vind het onverstandig’

In een recente aflevering van “Vandaag Inside” werd Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, stevig bekritiseerd door Johan Derksen.

Johan Derksen boos op Noa Vahle:

Hij maakte zich zorgen over het feit dat Noa te veel steunt op haar beroemde moeder. Derksen noemde dit gedrag “echt zó klef.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Volgens Derksen is Noa Vahle, die een rol heeft verworven als voetbalverslaggever bij Talpa, voornamelijk in deze positie terechtgekomen door haar familiebanden.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Eerder genoot ze steun van de mannen van “Vandaag Inside”, die haar talent erkenden. Maar nu lijkt ze door nauwer samen te werken met haar moeder een andere richting in te slaan.

Linda de Mol trekt oude truc uit de kast: Werkt deze wanhopige stap wel in haar voordeel?

Johan Derksen uitte zijn kritiek naar aanleiding van Noa’s recente betrokkenheid bij verschillende projecten van haar moeder.

Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

Ze is momenteel ambassadeur van de LINDA.foundation, heeft een groot interview gehad in het tijdschrift LINDA. en zal deelnemen aan “Ik Hou Van Holland”. Johan Derksen vond dit allemaal te ver gaan.

Noa Vahle enorm geschrokken: 'Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen'

“Daar ben ik een beetje boos om geworden. Ik vind het heel onverstandig. Noa is hier begonnen op onze redactie en plotseling hadden we iemand nodig voor een reportage en dat deed ze fantastisch,” zei hij.

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Hij vervolgde met “Dat meisje is een natuurtalent, die kan zich redden, die gebruikt niet de naam De Mol maar die van haar daadwerkelijke vader, prima allemaal,” en zei:

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Toen ging ze met een heel groot interview in het blad de LINDA. staan. Toen heb ik gezegd: ‘Dat is niet verstandig, Noa. In iedere krant kun je je laten interviewen, maar je moet niet in de LINDA. staan.’

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Derksen zei over Noa’s deelname aan “Ik Hou Van Holland”: “Die moet dat juist niet doen, die moet haar eigen weg gaan en niet met die Mol-kliek een ster proberen te worden.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Ik vind het onverstandig van d’r moeder, ik vind het onverstandig van haar oom en eigenlijk had ze zelf ook moeten zeggen: ‘Nee, nee, ik ga mijn eigen weg. Ik ga niet bij mijn moeder in shows en niet bij mijn moeder in het blad.’

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Tafelgast Albert Verlinde bij “Vandaag Inside” was het eens met Derksen, vooral over het interview in LINDA.

Erica Meiland haalt uit naar Linda de Mol: ‘Dat is toch niet aantrekkelijk?’

Hij suggereerde dat als Noa haar verhaal wil delen, ze dit beter niet in een familiemagazine kon doen. Deze kritische blik op Noa’s carrièrekeuzes roept de vraag op of zij het pad van

Er is een kans dat de typische BN’er dit voorbeeld zal volgen, waardoor haar reputatie bij het publiek geschaad kan worden.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

Johan Derksen waarschuwt: “Veel mensen die dat zien, interpreteren dat helemaal verkeerd en hierdoor verliest ze sympathie.”

Scroll naar boven