Chantal rekent af met alle bizarre roddels over huwelijksproblemen!🤔😲

Enkele maanden geleden gingen er bizarre geruchten door de wandelgangen over het huwelijk van Chantal Janzen en Marco Geertz.

Volgens de verhalen zou Marco meermaals een scheve schaats hebben gereden. De blonde Chantal reageerde op de overspelgeruchten in haar editorial van haar eigen blad.

Ze liet weten dat ze de verhalen die door de wandelgangen gingen naast zich neer kon leggen, echter vond ze het wel vervelend.

De presentatrice vond het ontzettend vervelend en pijnlijk dat haar kinderen ook de verhalen meekregen. Toch liet het stel zich niet uit het veld slaan.

Het lijkt er toch sterk op dat er geen huwelijksproblemen zijn wat het koppel heeft voor een bedrag van 3.762.500 euro een nieuwe woning gekocht in Amsterdam-Zuid.

De nieuwe woning ligt op loopafstand van hun huidige woning. Momenteel wordt er volop verbouwd om het tot hun droomhuis om te toveren.

Uit gegevens van het kadaster blijkt dat ze een hypotheek hebben afgesloten voor ruim 4,5 miljoen euro. Kortom de verbouwing mag wat kosten.

Hun nieuwe droomhuis staat op beider namen en dus maken ze wel een statement. Zo’n bedrag zouden ze namelijk nooit niet uitgeven als er problemen zouden zijn in hun relatie.

Scroll naar boven