Treurig nieuws over Celine Dion: Haar gezondheid gaat bergafwaarts!🙏😥(3 minuten lezen)

Treurig nieuws over Celine Dion: Haar gezondheid gaat bergafwaarts!🙏😥(3 minuten lezen)

2 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Enige tijd geleden kwam Céline Dion met het bericht dat ze lijdt zeldzame neurologische aandoening. Claudette, haar oudere zus geeft nu een update over de gezondheid van de zangeres.

Céline kampt al een behoorlijke periode met gezondheidsproblemen. Op Instagram vertelde de zangeres twee maanden geleden dat ze het stiff-personsyndroom heeft.

Deze ziekte is volgens haar zeer zeldzaam en komt maar bij één op de miljoen mensen voor, het is tevens de oorzaak van haar spasmen.

Sinds de bekendmaking door de zangeres is het sindsdien erg stil, in eerste instantie wilde haar zus ook niet veel loslaten over Céline en haar gezondheid.

,,Ik werd die dag veel gebeld, maar ik heb mijn telefoon uitgezet omdat ik er moeite mee had om erover te praten”, vertelt ze nu in Le Journal.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Ineke is woedend: Door deze reactie op haar klacht gaat ze nooit meer naar Center Parcs!

Dit syndroom heeft invloed op alle aspecten in het dagelijkse leven van Céline. Haar zus laat weten dat ze gelukkig wel in zeer goede handen is.

In gesprek met de krant onthult ze dat Céline in Denver wordt behandeld. ,,Ze is omringd door specialisten.”

Claudette geeft aan dat Céline ‘moeite heeft met lopen’, maar er in blijft geloven dat haar zusje ooit weer op het podium zal schitteren.

,,In plaats van te huilen om haar lot, probeer ik haar positieve gevoelens te sturen en ervoor te zorgen dat ze op een dag het podium op zal gaan”, aldus Claudette. 

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nachtmerrie voor moslim na het eten van hamburger: ‘Geestelijk en lichamelijk ziek!’