Twijfelende Marianne Weber hakt knoop door: Ontzettend grote teleurstelling😱😲(3 minuten lezen)

Twijfelende Marianne Weber hakt knoop door: Ontzettend grote teleurstelling😱😲(3 minuten lezen)

5 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Na toch wel lang twijfelen heeft zangeres Marianne Weber besloten te stoppen met haar carrière al zangeres.

De zangeres laat aan de Telegraaf weten dat ze er klaar mee is. De optredens die nog in de agenda staan zal zij doen, echter zet Marianne er daarna een punt achter.

Nog niet zo lang geleden is de zangeres genezen van borstk*nker en ze vertelt aan de Telegraaf dat ze al enige tijd zat te twijfelen om te stoppen met zingen.

“Wat ga ik nou doen, optreden, muziek uitbrengen of er een streep onder zeten?” Nalang wikken en wegen heeft ze dus nu besloten om voor het laatste te gaan.

Vanuit Gran Canaria, de plek waar zij woont laat ze weten: “Ik heb een mooie carrière gehad met zoveel hits en ik heb zoveel mooie dingen meegemaakt.

Het is goed zo, ik ga nog een aantal jaren genieten van mijn leven.” De fans zal zij absoluut gaan missen, maar het artiestenwereldje absoluut niet.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

Weber kreeg een voorstel om een afscheidsconcert te doen in Carre, echter heeft zij daar ‘nee’ op gezegd. Voor haar fans natuurlijk een grote teleurstelling.

“Als ik het wel had gedaan, dan had ik willen uitpakken met de beste band die er is en een mooi decor. Maar dat is allemaal niet te betalen.

En daarbij, ik vind ook niet dat ik mee kan tellen met de top van de Nederlandse muziekindustrie”, aldus de bescheiden Marianne Weber.

Marianne Weber is toch wel de zangeres van het levenslied. Samen met Jan Verhoeven vormde ze aan het einde van de jaren negentig het Holland Duo.

De zangeres heeft met veel collega’s samengewerkt, zo ook met Frans Bauer. Weber en Bauer scoorde met hun nummer De Regenboog een nummer 1 hit.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel buigt voor dochter Roxeanne!