Caroline van der Plas besluit met bewijs te komen: ‘Ze geloven het niet’😱😲(3 minuten lezen)

Caroline van der Plas besluit met bewijs te komen: ‘Ze geloven het niet’😱😲(3 minuten lezen)

18 maart 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

De voorvrouw van de BoerBurgerBeweging (BBB), Caroline van der Plas is de grote winnaar geworden van de Provinciale Staten-verkiezingen.

Caroline heeft nu op haar Instagram-account foto’s van zichzelf geplaatst en wel foto’s uit de jaren tachtig.

Door de uitspraken van Johan Derksen in Vandaag Inside besloot Caroline de kiekjes te delen. Volgens Derksen zag ze er vroeger zeer goed uit.

Maxim Hartman kreeg het deze week online aan de stok volgers van Caroline van der Plas. Een felle discussie is ontstaan en een boze Maxime schrijft dan ook: ,,Pleur lekker op hier.”

,,Wat een week. Hebben jullie ook oprispingen waarbij er stukjes meekomen? Die roodwitblauwe ring maakt het af en vat alles mooi samen”, schrijft Maxim op zijn Instagram bij een foto van Caroline van der Plas.

Het bericht van Maxime zorgt bij sommige volgers voor woede. ,,Als je meent dat je het zelf beter kan, ga iets zinnigs doen dan. Dit is gewoon een beetje loser gedrag”, reageert een volger.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Johnny de Mol verrassend openhartig over Jeroen Rietbergen: ‘Iemand maakt fouten’😲🤔

Hartman is absoluut niet van plan om een discussie uit de weg te gaan en sneert vervolgens: ,,Mensen met hondjes in hun bio sporen niet.”

De volger laat weten het maar een ‘slappe reactie’ te vinden van Hartman. Uiteraard komt Maxime met een reactie en zegt vervolgens: ,,Pleur lekker op hier.”

Het is al langer duidelijk dat er weinig empathie is voor Maxime. Vorig jaar zomer maakte hij aan tafel bij Renze bijvoorbeeld ruzie met een boer.

Aan tafel bij Renze zei Maxim tegen de boer dat hij zich maar gewoon moest laten omscholen. ,,Het is geen recht om boer te zijn! Waar komt dat vandaan?

Vergunningen worden ingetrokken. Ik vind niet dat je het recht hebt om te zeggen: ik ben boer en ik zal altijd boer blijven.

Als de samenleving zegt: we hebben geen behoefte meer aan jou als boer, dan heb je te stoppen. Klaar!”, zei hij aan tafel.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Weduwnaar Bibian Mentel deelt groot nieuws: ‘Een aantal mensen hadden bezwaar’🙏🙏