Bronnen rond Roxeanne Hazes klappen uit de school! Die zagen we even niet aankomen!😫😲

De band tussen Rachel en Roxeanne Hazes is niet goed, moeder en dochter hebben al jaren geen contact meer met elkaar.

Anonieme bronnen, personen die dicht bij Roxeanne staan laten weten dat zij een hereniging tussen moeder en dochter niet meer uitsluiten.

Rachel heeft de afgelopen jaren al vaker laten weten dat zij op een hereniging met haar dochter hoopt, echter houdt Roxeanne afstand.

Enige tijd geleden liet moeder Rachel weten dat de deur altijd open staat voor haar dochter. ,,Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.”

Roxeanne heeft alleen meer afstand genomen, dit nadat bekend werd dat haar moeder haar wilde laten getuigen in de rechtszaal.

Roxeanne gaf aan dit niet te willen, getuigen zag zij niet zitten en daar had ze een reden voor. Ze zou dan dingen zeggen die de reputatie van haar moeder nog verder zouden beschadigen.

De zangeres heeft nog altijd te maken heeft met jeugdtrauma’s, maar het gaat steeds een beetje beter met haar.

Dit seizoen doet Roxeanne mee aan het nieuwe seizoen van De Beste Zangers en door haar deelname heeft ze het plezier in muziek maken weer terug gevonden.

,,Dat was ik even kwijt, ja. Door de c0ronaperiode wist ik niet meer zo goed waar ik aan toe was; ik stond zo lang stil. Dat maakte me onzeker”, legde Roxeanne uit in gesprek met Veronica Superguide.

,,Nu voelde ik ineens: dit is geen werk, dit zijn gewoon muzikanten onder elkaar die doen wat ze het liefst doen. We hebben heel bijzondere gesprekken gevoerd.”

Mensen die dichtbij Roxeanne staan, laten weten dat ze steeds beter in haar vel zit. Zij sluiten niet uit dat ze alsnog open zal staan voor een verzoening met Rachel.

,,Het zal ons niet verbazen als het weer goedkomt tussen die twee”, vertellen de bronnen in Story. ,,En dat zou niet alleen Rachel maar zeker ook Roxeanne’s broer André gelukkig maken.”

Auteur

Scroll naar boven