Bridget Maasland deelt emotioneel bericht: ‘Jij hebt mij overtuigd om het te doen’🙏😥(3 minuten lezen)

Bridget Maasland deelt emotioneel bericht: ‘Jij hebt mij overtuigd om het te doen’🙏😥(3 minuten lezen)

6 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Als we het over selfies hebben dan kunnen we stellen dat ons landje maar 1 selfie-koningin kent, namelijk Bridget Maasland.

De 48 jarige blondine zet nu op Instagram haar 14-jarige zoon in de schijnwerpers. Ze plaatst een emotioneel bericht en laat weten dat Mees haar versteld doet staan.

In haar bericht schrijft ze dat ze zich verwondert over hoe ‘groot, zelfstandig, verantwoordelijk en grappig’ Mees is. Bij haar tekst plaatst ze twee foto’s van zichzelf met haar grootste trots.

Mees mag dan al wel 14 jaar oud zijn, toch laat Bridget hem bijna nooit alleen. ‘Mama probeert haar werk altijd zo in te delen dat,

wanneer jij bij mij bent, mijn tijd helemaal naar jou gaat.’ De blondine doelt hiermee op het co-ouderschap met Pepijn, de vader van Mees.

Allen was het afgelopen weekend een keer anders. ‘Jij hebt mij overtuigd om het te doen, omdat het een te leuke klus was om te laten liggen. Bridget Maasland spelen in All stars en zonen’, legt ze uit.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’

Volgens de presentatrice heeft Mees zich tijdens de opnames uitstekend vermaakt zónder zijn moeder. ‘Zondagavond hebben we samen uitgesteld alsnog Wie is de Mol? gekeken en de slappe lach gekregen,

zoals ik die alleen met jou kan hebben. Zo ongelofelijk trots op jou. To the moon and back, to infinity and beyond’, eindigt Bridget haar bericht. 

De lieve kiekjes van moeder en zoon roepen alleen wel wat vragen op bij haar volgers, want waarom staat Mees er maar voor de helft op?

‘Zo’n tekst en dan je kind er half op. Om wie gaat het dan?‘ vraagt een volger zich af. Bridget laat weten: ‘Ik mocht van Mees niet de hele foto erop zetten. Compromis.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique geeft update over Andre vanuit ziekenhuis: ‘Hij heeft nu zoveel pijn’😲😥