De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Patty Brard dertig jaar jonger geworden!

Patty Brard heeft in een openhartig gesprek met Libelle verteld over de maagverkleining die zij jaren geleden heeft ondergaan. Deze ingreep heeft haar leven op een positieve manier veranderd.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Volgens haar is ze door het gewichtsverlies bijna dertig jaar jonger geworden. ‘Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig?’

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Als het gulzigheid is en je propt ‘t er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel, legt Patty uit.

Stampvoetende Patty Brard vertoont divagedrag: ‘Ze MOEST een ander plek’

In het gesprek met Libelle onthult Patty dat ze elke ochtend nog ‘verwonderd’ naar haar spiegelbeeld kijkt. ‘Sta ik voor de spiegel en denk ik:

“`html

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.’ Ze onderging de maagverkleining op het moment dat ze maar liefst 97 kilo woog.

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Op haar zestigste deed ze een test waarmee haar biologische leeftijd werd vastgesteld. ’74 was ik’, aldus Patty. ‘Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden.

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Dat is de beloning.’ Voelt Patty zich mooier dan voorheen? ‘Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.’

“`

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Patty is hier duidelijk over en zegt: ‘Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren’.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’
Scroll naar boven