Moeilijke periode voor familie Brandsteder: Verdrietige update over zoon Bob!

De familie Brandsteder maakt een zware tijd door, met name vanwege de gezondheidsproblemen van de zonen van Ron Brandsteder.

Moeilijke tijd voor familie Brandsteder: Verdrietige update over zoon!

Bob Brandsteder, 37 jaar oud, ondervindt nog steeds de gevolgen van een ongeluk in 2017 waarbij hij van de trap viel en gedeeltelijk verlamd raakte.

Grote zorgen om Ron Brandsteder die niet op werk verschijnt: ‘We weten niet waar hij is’

Na het ongeluk verloor Bob het gevoel in zijn linkerarm en verbleef enkele weken in het ziekenhuis. Hij besloot tijdelijk bij zijn ouders in te trekken voor zowel fysieke als mentale ondersteuning, zoals destijds aangegeven door zijn moeder Yvonne:

Moeilijke tijd voor familie Brandsteder: Verdrietige update over zoon!

”Ook mentaal. Hij moest het een plek gaan geven.” Bob woont nu weer zelfstandig in een huis zonder trappen, dat zijn ouders in dezelfde buurt als zijn broer Rick hebben gekocht.

Grote zorgen om Ron Brandsteder die niet op werk verschijnt: ‘We weten niet waar hij is’

Tijdens een recent interview met weekblad Story deelde

Er is fysiek weinig verandering in de situatie van Bob, zegt Yvonne. Ondanks fysiotherapie en pogingen om hulp te krijgen van de beste artsen, blijft de verlamming een realiteit. Dit werd aangegeven tijdens een moeilijke periode voor familie Brandsteder. Foto: Ronn

Yvonne zegt: “Fysiek is er weinig veranderd. Nog altijd kan hij zijn linkerarm niet bewegen.” Ze gaf aan dat ondanks fysiotherapie en pogingen om hulp te krijgen van de beste artsen, de verlamming een realiteit blijft. Ondanks fysiotherapie en pogingen om hulp te krijgen van de beste artsen, blijft de verlamming een realiteit. Foto: WhatsApp-afbeelding

Naast Bob heeft ook zijn broer Rick zijn eigen uitdagingen. Hij worstelt met een verslaving en is momenteel in een herstelproces, wat hij niet in Amsterdam kon voortzetten. Foto: Rick tijdens moeilijke periode voor familie Brandsteder.

Op de vraag over de trips naar Spanje van Rick antwoordt Yvonne: “Ja, Rick woont hier. Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In de tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis.” Yvonne is positief over de situatie en zei: “Ja, Rick woont hier. Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In de tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis.”Foto: Ronn

Grote zorgen om Ron Brandsteder die niet op werk verschijnt: ‘We weten niet waar hij is’

Ook Ron Brandsteder zelf heeft te maken met tegenslagen. Onlangs moest hij zijn programma ‘Ron Wacht Op De Nacht’ annuleren vanwege ziekte.

Moeilijke periode voor familie Brandsteder: Verdrietige update over zoon!

Daarnaast kreeg hij te horen van Omroep Max dat zijn radioshow zal stoppen. Deze opeenstapeling van uitdagingen markeert een moeilijke tijd voor de gehele familie Brandsteder.

Scroll naar boven