Einde oefening voor Marco Borsato: ‘Op een hele nare manier er ingeluisd’ 😱😐

De succesvolle carrière van Marco Borsato lijkt tot het verleden te behoren. Er is veel onduidelijkheid over zijn toekomst en zijn huidige ‘gezinsleven’.

In weekblad Privé heeft een goede vriend van Borsato laten weten hoe het nu echt met de zanger gaat.. De vriend zegt in Privé: “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk.

Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe. Hij weet dat hij van zijn voetstuk is gevallen.” Tevens heeft de zanger het zwaar met het feit dat bekend en onbekend Nederland hem heeft laten vallen.

“Hij vindt het vreselijk dat niemand meer geïnteresseerd is in zijn artistieke prestaties en dat het alleen maar gaat over zijn escapades, wanneer er over hem wordt gepraat of geschreven.”

Tevens laat deze vriend weten hoe Marco over alle aantijgingen denkt. ”Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aang!fte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over.”

Het contact met Leontine is ook over. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn.

Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van!”

Over de auteur

Scroll naar boven