Grote zorgen om Marco Borsato: ‘meer dan ooit in zichzelf gekeerd’

Marco Borsato maakt zich grote zorgen nadat hij te horen heeft gekregen dat het Openbaar Ministerie hem gaat vervolgen, volgens de verhalen die de ronde doen.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Een goede vriend van de zanger vertelt: “Soms weet zelfs zijn zoon niet waar hij is”. De directe omgeving van de zanger maakt zich dan ook grote zorgen.

Vrouw haalt uit naar Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’

Een goede vriend van Marco vertelt aan weekblad Privé: “Sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen, is hij meer dan ooit in zichzelf gekeerd. Het is moeilijk peilen wat hij denkt.”

Deze bekende Nederlander doet boekje open over Marco: ‘Geloof niet in diens onschuld’

Volgens de vriend van de zanger was Marco ervan overtuigd dat er geen vervolging zou komen. “Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten”

Martien Meiland haalt genadeloos hard uit naar Macro Borsato: ‘Kan me niet boeien’

“dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen. Zijn wereld stortte in.”Toen hij van zijn advocaten te horen kreeg dat hem een vervolging staat te wachten, was de onzekerheid groot bij de familie en zijn vrienden, zo laat een goede vriend van de zanger weten. “Omdat hij zich meteen daarna onbereikbaar hield, ga je je toch van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan”, aldus de vriend.

Elke keer dat hij de telefoon niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen en zijn we opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft ontvangen, zo voegt hij eraan toe.

Marco’s moeder maar ook zijn vrienden geloven in zijn onschuld. “Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt”, aldus de insider.

Mary Borsato is woest en neemt het op voor Marco: ‘meen dit uit de grond van mijn hart’

“Marco is van nature gesloten, en nu nog meer dan in zijn zorgeloze jaren. (…) Het is alsof hij in een absoluut isolement is terechtgekomen.”

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲
Scroll naar boven