Biograaf Meilandjes doet bizarre onthulling: Dit had niemand verwacht!

De biograaf van de familie Meiland, Jan Dijkgraaf heeft in een podcast een opmerkelijke onthulling gedaan over Chateau Meiland.

Erica en Martien met de handen in het haar: ‘hebben we nog niet binnen’

In de podcast vertelt Dijkgraaf dat hij momenteel aan het werk is aan het vierde boek dat aan het einde van de serie zal verschijnen.

Stekker uit Chateau Meiland: ‘Op een gegeven moment is de koek op’

,,Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen”, aldus Dijkgraaf hij in de podcast Nare Jongens.

Schrik zit er goed in bij de Meilandjes na verslag journalist: ‘worden heel veel fotos genomen’

Dijkgraaf die de boeken schreef voor Maxime, Martien en Erica, komt met een opmerkelijke onthulling. Het einde van Chateau Meiland komt er volgens hem aan.

Maxime Meiland doet bizarre onthulling: ‘Hij kan heel vervelend doen tegen mensen’

Jan vertelt in de podcast dat hij druk is met het vierde boek. Na het einde van de serie zal deze meteen verschijnen. ,,Zodra de serie stopt.

Erica slaat snoeihard terug naar Caroline van Eeden: ‘Ze is zielig en irritant’

Ik weet natuurlijk wel wanneer dat misschien is, maar daar ga ik niks over zeggen”, vertelt Dijkgraaf. Samen met Timon Moll, eindredacteur en regisseur van Chateau Meiland, gaat hij het boek schrijven.

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen’

Jan laat blijken dat het vierde en laatste boek snel komt. ,,Wij hebben dus ooit afgesproken: we brengen aan het eind van de serie nog een boek over achter de schermen wat daar allemaal gebeurd is.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Nou en dat krijgt nu weer wat extra inhoud”, vertelt Jan. Hij doelt hier uiteraard op het boek dat zal verschijnen van voormalig huisvriendin Caroline van Eeden.

Ex-huisvriendin Caroline gooit alles over de Meilandjes op straat: ‘Ik zwijg niet langer’

In Vandaag Inside las Wilfred Genee vorige week een passage voor uit het boek van Caroline. De passage ging over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen.

Martien Meiland doet grote onthulling: ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’

,,Wij lagen helemaal in een deuk. Ja, werkelijk waar! Als dat de highlight is uit het boek, dan denk ik dat het niet ehhh…

Martien Meiland op instorten: Emotionele Maxime openhartig over donkere periode!

Net als de tv-carrière van mevrouw Van Eeden, dat is natuurlijk ook niet lekker gegaan”, vertelde Martien aan het programma RTL Boulevard.

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

Zonder schaamte gaf Martien toe dat het verhaal van de parkeerplaatsen klopt. ”Ja, zeker. Natuurlijk. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Martien Meiland is flink op dreef: ‘Hij is de slechtste zanger van het land’

Over de auteur

Scroll naar boven