Bijstandsmoeder geeft Erica Meiland flinke veeg uit de pan: ‘slaat plank volledig mis’🙏😱

In het programma Chateau Bijstand was een alleenstaande moeder met drie kinderen te zien. Erica Meiland laat zich nu negatief uit over deze vrouw.

De moeder in kwestie besluit te reageren en geeft Erica een veeg uit de pan. ,,Met de vooroordelen die ze uit in een interview slaat ze de plank volledig mis.”

In het programma gingen de Meilandjes in gesprek met mensen die op bijstandsniveau moeten leven, zo spraken ze ook Deesi.

Deesi heeft drie kinderen van drie verschillende vaders. In een interview laat Erica weten dat ze dat niet kan begrijpen en dat de vrouw ook andere keuzes had kunnen maken.

Via Instagram heeft alleenstaande moeder Deesi nu op de uitspraken van Erica Meiland gereageerd. Ze had een positief gevoel bij het programma, echter is deze nu verdwenen.

,,Tijdens de opnames van het programma zijn we keurig netjes behandeld en zelfs heerlijk uit eten geweest. Zowel ik als de kinderen hebben hier echt van genoten.

Dit doen we immers nooit!”, schrijft Deesi op Instagram. ,,Helaas lees ik nu dat Erica zich minder positief over mij uitlaat in de media.”

Deesi is gekwetst door de uitspraken van Erica. ,,Maar bovenal enorm teleurgesteld. Het feit dat mijn leven anders is geslopen als dat van haar geeft haar niet het recht om, publiekelijk, zo over mij te oordelen.

Met de vooroordelen die ze nu uit in een interview slaat ze wat mij betreft de plank volledig mis.” Ze vindt het niet nodig om een mening te hebben over iets waarvan je niets weet.

,,Erica, speciaal voor jou, waar je ogen niet zijn geweest moet je mond niet praten. En daarbij… Als je niets aardigs te zeggen hebt, dan kun je beter niets zeggen!”

Over de auteur

Scroll naar boven