Weduwnaar Bibian Mentel deelt groot nieuws: ‘Een aantal mensen hadden bezwaar’🙏🙏

Edwin Spee laat op Instagram weten dat hij een bijzonder weekend heeft gehad. De weduwnaar laat aan zijn volgers weten dat hij zijn Mandy gevraagd heeft met hem te trouwen.

,,She said yes!”, schrijft een zeer trotse Edwin op Instagram bij een video. In de video is te zien dat hij op zijn knie gaat voor Mandy en haar ten huwelijk vraagt.

Edwin wordt overspoeld met felicitaties. ,,Fantastisch, zo geweldig dat je het geluk en de liefde weer gevonden hebt”, reageert een volger.

Enkele maanden na het 0verlijden van Bibi liet Edwin weten dat hij een nieuwe liefde had. Hij kreeg een hoop kritiek over zich heen, velen vonden dit veel te vroeg.

,,Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg”, legde Edwin uit in gesprek met weekblad Story.

,,Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Edwin liet een jaar geleden al doorschemeren dat hij trouwplannen had met Mandy. ,,Ik ben één keer getrouwd en gescheiden.

Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy”, onthulde Edwin.

Scroll naar boven