Bronnen doen boekje open: Bibi negeert advies van haar bloedeigen familie!😣😱(3 minuten lezen)

Bronnen doen boekje open: Bibi negeert advies van haar bloedeigen familie!😣😱(3 minuten lezen)

3 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Het is inmiddels bekend dat zanger Waylon enige tijd geleden zijn zwangere vriendin Bibi niet trouw was, echter zijn de twee toch nog samen.

Als we de verhalen mogen geloven zou er zeker nog veel meer spelen dan een ieder denkt en zouden de schoonouders van de zanger helemaal met hem klaar zijn.

De zanger zelf liet in het programma Khalid & Sophie weten dat het helemaal goed gaat tussen hem en zijn Bibi.

,,Alles is lekker rustig”, zei Waylon. Naar eigen zeggen gaat het thuis ook helemaal goed. ,,Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb.”

Juicechannel heeft contact gehad met insiders en deze bronnen geven aan dat het niet klopt wat de zanger zegt. Volgens de insiders is de familie van Bibi helemaal klaar met de zanger.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’

,,Voornamelijk haar ouders willen dat ze weggaat bij Waylon”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Bibi zit op dit moment dus tussen haar familie en Waylon in.”

Boze tongen beweren tevens dat Waylon niet veel energie steekt in zijn relatie met Bibi en dan ook niet echt zijn best doet.

,,Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit.

Waylon wil vooral alles achter zich laten en vooruit kijken, terwijl Bibi dat op dit moment niet kan.” Waarschijnlijk is daarom Bibi ook even vertrokken naar het buitenland.

Momenteel is Bibi samen met haar twee kindjes op Bali terwijl Waylon alleen thuis is gebleven in Hilversum.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique geeft update over Andre vanuit ziekenhuis: ‘Hij heeft nu zoveel pijn’😲😥