Maxime Meiland heeft moeite met het zijn van een bekende Nederlander!😣🤔(3 minuten lezen)

Maxime Meiland heeft moeite met het zijn van een bekende Nederlander!😣🤔(3 minuten lezen)

3 februari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

Maxime Meiland mag zichzelf een bekende Nederlander noemen, echter heeft de blondine wel last van de keerzijde van het sterrendom.

Naar eigen zeggen voelt ze zich ontzettend beperkt in haar dagelijkse leven. “Als ik dit wist had ik Chateau Meiland misschien niet gedaan.”

De jongste telg weet behoorlijk wat geld te verdienen, naar verluidt voor haar deelname aan Chateau Meiland vele tonnen per jaar.

De blondine is uiteraard dol op centjes echter wil zij wel benadrukken dat ze het leven van een bekende Nederlander ontzettend zwaar vindt.

“Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is”, zegt ze in Televizier. “Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij.”

Meiland voelt zich enorm begrensd. “Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel buigt voor dochter Roxeanne!

Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.”

Komen haar dochtertjes dit seizoen ook weer volop in beeld? “Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn.”

Ze vervolgt: “Dat betekent ook dat je niks aan ze mag vragen. Ja, het is een gedoe, haha. Maar joh, ik ben allang blij dat dit kan.

Het was echt geen doen om die meiden iedere keer uit beeld te moeten houden als we gingen draaien.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲