Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

De drieëndertigjarige Zweedse heeft jarenlang en £100.000 (€2,3 miljoen) besteed aan het verwezenlijken van haar droom om fysiek op een Barbiepop te lijken. 

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Zij heeft gezichtsfilters, neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en B0tox ondergaan. 

“Ik heb uitgewist wie ik was om een plastic bimbo te worden”, zegt ze. En helaas is ze nog steeds niet tevreden.

Alicia is sinds haar negende geobsedeerd door het idee om op Barbie te lijken, die in de live-actiefilm wordt vertolkt door de Australische actrice Margot Robbie.

Alicia werkte eerst in de public relations, maar besloot haar baan op te zeggen en naar Londen te verhuizen, waar ze haar droom begon te verwezenlijken: veranderen in een echte pop. Maar al snel begon het mis te gaan.

Na haar eerste borstvergroting liep ze een infectie op. In 2017 verscheen ze in Botched, een Amerikaanse realityshow die gericht was op het helpen van mensen bij wie de plastische chirurgie mislukte.

Dit weerhield haar er niet van om nog meer operaties te ondergaan. ZE bleek nog lang niet tevreden te zijn met haar uiterlijk.

Op de show besprak ze met plastisch chirurgen het andere werk dat ze gedaan wilde hebben: een Braziliaanse billift, een ribverwijdering om een slankere taille en nog grotere borsten te creëren.

“Op een gegeven moment dacht ik er zelfs aan om mijn vingers aan elkaar te naaien, omdat ik dan een poppenhand zou krijgen”, zei ze destijds.“Ik weet niet hoe dat zou werken.”

Zes jaar later is ze er nog steeds mee bezig en zegt dat ze niet van plan is te stoppen omdat het “verslavend is.”

Het OnlyFans-model beweert dat ze ongeveer £3.000 (ruim €69.000) per maand uitgeeft om haar uiterlijk te behouden. 

“Er bestaat geen perfectie in mijn gedachten. Het is gewoon een kwestie van groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plasticer.”

Ze zegt dat ze het beu is om beoordeeld te worden en wil dat mensen beseffen dat er een echte persoon onder zit.

‘Als je er zo naar kijkt, zijn er zoveel vooroordelen over hoe je bent. Ik wil dat mensen over mij weten. Er is meer voor mij dan wat op het eerste gezicht lijkt”, zegt Alicia.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@aliciaxamira)

Scroll naar boven