Babynieuws voor Russische president: Geheime first lady zwanger!😱😲

De Telegraaf komt met een wel heel opvallende berichtgeving. De president van Rusland, Vladimir Poetin zou wederom vader worden.

Naar verluidt zou Alina Kabaeva, zijn ‘geheime’ minnares, onbedoeld zwanger zijn geraakt van de 69-jarige Poetin. Alina zou in verwachting zijn van een meisje.

Als we de geruchten mogen geloven is de president onlangs op de hoogte gebracht van het babynieuws en zou hij niet vrolijk hebben gereageerd.

Op het beruchte Telegram-kanaal General SVR was al een tijdje bekend dat de Oezbeekse Kabaeva zwanger geraakt was van de dertig jaar oudere Poetin.

Het nieuwskanaal laat weten dat ze dit nieuws vernomen hebben van bronnen rond het Kremlin: ”De toekomstige vader en president van Rusland is niet gelukkig met het nieuws.

Al sinds 2008 zouden de twee een relatie met elkaar hebben (gehad). Deze vrouw staat bekend als de geheime ‘first lady’ van Rusland.

De voormalig turnprof en ex-parlementslid zou in Zwitserland wonen met de twee tweelingen die Vladimir Poetin als vader hebben. Het zou gaan om twee jongens en twee meisjes.

Scroll naar boven