Annemarie Keizer komt met update gezondheid zoontje: ‘lijkt toch die kant op te wijzen’😲😥(2 minuten lezen)

Annemarie Keizer komt met update gezondheid zoontje: ‘lijkt toch die kant op te wijzen’😲😥(2 minuten lezen)

26 juni 2022 Uit Door Dagelijkse Feitjes

De vrouw van zanger Simon Keizer vertelde vorige week dat hun zoontje Joa in de nachten non-stop huilt. Annemarie geeft nu een update over haar kleine man.

Vorige week schreef ze: ‘Daar is de avond weer, en de inmiddels zo gevreesde nacht’, begint Annemarie haar bericht. ‘Al wekenlang ben jij ’s nachts wakker lieve Joa.

Ontelbaar veel uren heb ik al lopen wiegen met jou, om je te troosten en in slaap te helpen. Ons lieve kleine mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen.’

In een bericht op Instagram komt Annemarie nu met een update: ‘Sinds een paar dagen lijkt de rust enigszins wedergekeerd.’ Inmiddels is er iets meer bekend over hun zoontje.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Belgische Sofie wordt niet serieus genomen door de artsen: Helaas is het nu te laat!

In haar bericht schrijft Annemarie ook: ‘Joa krijgt medicijnen tegen verborgen reflux. De symptomen lijken toch die kant op te wijzen.’

‘Hij is nu van elk kwartier wakker ‘s nachts naar drie uur achter elkaar slapen gegaan.’ Dat is een flinke opsteker voor het stel.

Annemarie hoopt dat het ergste nu achter de rug is. ‘We hopen zo dat ons lieve baby’tje zich weer helemaal lekker gaat voelen. Het begin is er.’

Inmiddels is zoonlief een half jaar oud en ondanks alles kijkt ze terug op een geweldige tijd. ‘Een half jaar geleden verrijkte dit kleine zonnestraaltje ons leven‘, schrijft ze.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲