Annemarie Keizer krijgt flinke lading kritiek na aankondiging ‘Nieuw gezinslid’😮😱

Op Instagram zien we een Annemarie Keizer die door het dolle heen is. Aan haar volgers toont ze haar nieuwe huisdier. Haar volgers leveren echter flinke kritiek…

“We hebben een gezinslid erbij! Na deze foto vloog Harry per ongeluk uit mijn handen maar bleef gelukkig ongedeerd”, schrijft Annemarie bij de onderstaande foto.

Annemarie laat weten dat ze er nog wel nog even aan moeten wennen, echter is ze al wel verliefd. Harrie heette eerst Isa, totdat het gezin erachter kwam dat het een mannetje is.

Veel volgers vinden het echter een domme keuze voor een huisdier. Vanaf 2024 is het namelijk verboden om ze als huisdier te houden.

“Vanaf 2024 mogen ze niet meer als huisdier gehouden worden”, schrijft iemand dan ook. Een ander reageert: “Klopt maar je mag die wat je al hebt gewoon nog houden.”

Daarnaast stellen volgers dat het erg gevaarlijk is om deze dieren mee naar buiten te nemen en te laten vallen.

Hamsters kunnen al iets breken als ze 15 cm vallen, ik zou even de dierenarts bellen“, reageert iemand. “En het is beter om niet met je hamster naar buiten te gaan, omdat ze een heel zwak immuunsysteem hebben.”

Iemand anders plaatst: “Dit is ook levensgevaarlijk. Hamsters moet je op een speciale manier transporteren om ongelukken te voorkomen.”

Auteur

Scroll naar boven