Angela de Jong sneert naar Noa Vahle: ‘Wit voetje willen halen’🤔😲(3 minuten lezen)

Angela de Jong sneert naar Noa Vahle: ‘Wit voetje willen halen’🤔😲(3 minuten lezen)

31 januari 2023 Uit Door Dagelijkse Feitjes

De 22 jarige Talpa-ster Noa Vahle is de prachtige dochter van Linda de Mol. De interesse in de mediawereld heeft ze dan ook niet van een vreemde.

Noa is werkzaam als redactielid bij Vandaag Inside, werkt ze voor Veronica en doet ze verslag vanaf het voetbalveld. Zo ging ze ook naar Qatar.

De laatste periode wordt Noah enorm op een voetstuk gezet en daar hebben een aantal mensen toch wel commentaar op.

Zo wordt de dochter van Linda de Mol ook wel TV-godin genoemd. Menen ze dit of willen ze ‘gewoon een wit voetje wil halen bij de invloedrijke familie de Mol’, aldus Mediacourant.

Angele de Jong laat weten dat zij het in ieder geval ‘too much’ vindt. Collega AD-journalist Marcus den Blanken is het daar helemaal mee eens.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

,,Het is wel een beetje doorgeslagen in de hoek van complimenten die ze heeft gekregen. Dat werd wel echt een beetje dat ik dacht…”

,,Ja, dat was too much. Dat is gewoon wat VI doet”, reageert de Jong in de AD Mediapodcast. ,,Ook op het platform van Linda! Daar stonden ook diverse veren”, aldus Marcus.

Apetrots is moeder Linda. ,,Ik heb het uiteraard op de voet gevolgd”, vertelt ze aan De Telegraaf. ,,Elke dag gekeken, elke dag supertrots op mijn meisje”, en doelt op Noa’s WK avontuur in Qatar.

,,En dat doet ze meer dan fantastisch dus tips heeft ze niet meer nodig”, aldus de Mol.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote zorgen om gezondheid Carlo Boszhard: ‘Dat is een teken van STOP!’