Andre Hazes wil niet langer zwijgen: ‘Ik vind ons gezin een beetje sneu’

In zijn documentaire ‘The Next Chapter’ heeft de bekende Nederlandse zanger André Hazes gesproken over de ingewikkelde relatie met zijn moeder Rachel.

Hij onthult dat het laatste contact tussen hen achter de schermen bij het evenement Holland Zingt Hazes in maart plaatsvond.

Rachel Hazes staat morgen weer voor het hekje: ‘voor het eerst onder ede verhoord’

“Toen heb ik haar nog gesproken en daarna is er nooit meer contact geweest, nee”, legt André uit in zijn documentaire.

Andre neemt geen blad meer voor de mond en toont geen genade: ‘Dat is ook gefilmd’

Hij legt uit dat de aanwezigheid van zijn partner Monique in zijn leven en de relatie met zijn moeder niet samengaan.

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

Els Hofland, Rachel’s zus, uit haar onbegrip over deze situatie in de documentaire. De situatie vindt zij heel treurig:

Het lijkt erop dat je afbeeldingen van een externe website hebt toegevoegd. Aangezien ik me alleen bezighoud met het herschrijven van tekst, kan ik de afbeeldingen niet lokaal weergeven. Als je wilt dat ik de tekst voor je herschrijf, laat het me dan weten!

Andre Hazes bespreekt in de derde aflevering van de documentaire, die op Videoland wordt uitgezonden, het conflict met zijn moeder. Hij uit zijn frustratie over een rechtszaak waarbij zijn moeder betrokken is, waarbij werd gevraagd of ze iemand in dienst had. “En dan was het antwoord ja, omdat ze bang was dat haar verslaafde zoon op de stoep zou staan. Dit gaat gewoon te ver,” aldus André.

“Heel eerlijk: ik zou er niet aan moeten denken dat ik geen contact met mijn kinderen zou hebben, want ik vind mijn kinderen en kleinkinderen het belangrijkste in mijn leven,” voegt hij toe, “Ik gun het niemand en Dré ook niet dat hij nu weer ruzie heeft met z’n moeder.”

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Tijdens een uitzending van Jinek heeft André zich eerder ook uitgesproken over zijn moeder. Hij zei: “Ik vind ons gezin een beetje sneu, snap je? Hoe ons leven eigenlijk is gelopen met elkaar en het verlies…”

Rachel laat zich van haar slechtste kant zien door deze opmerking te maken over dochter!

Ook zei hij: ”Het is heel verdrietig” en voegde eraan toe: “Ik heb geen contact met mijn moeder op dit moment, maar ik vind haar ook heel zielig, omdat sommige dingen…”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Hij vervolgde met: ”Ze kan er niet zoveel aan doen. Sommige dingen worden haar aangedaan en ik vind het sneu.” Deze uitspraken belichten de complexe en beladen relatie tussen André en zijn moeder.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’
Scroll naar boven